Siguranta

Alege o mască personalizată cu imaginea ta preferată de la Tricoul Ideal

Trăim o perioadă, când masca a devenit un necesar de fiecare dată când ieși din casă și ajungi în locuri în care se află și alți oameni, precum piețe sau magazine. Dacă purtarea măștii a devenit obligatorie, totuși, poți fii și trendy în același timp purtând o mască personalizată. Partea exterioară poate fi personalizată fără probleme, în cazul în care vrei ca masca ta să transmită un mesaj optimist celor cu care te întâlnești. Tricoul Ideal îți oferă o gamă variată de mască personalizată din bumbac cu diferite modele în trend. Personalizarea este efectuată prin metoda de direct print DTG. Imprimarea DTG este o inovație tehnologică care conferă un aspect deosebit și durabili imprimeului.

Prin aceasta tehnologie cele mai creative idei pot fi imprimate pe suporturi textile (text, poze, ilustrații), rezultatul final fiind o mască personalizată în trend.
Tricoul Ideal oferă o gamă variată de mască personalizată reutilizabilă, care poate fi spălată ori de câte ori este nevoie și poate fi folosită de mai multe ori. Masca personalizată de la Tricoul Ideal se adaptează ușor la forma oricărei fețe. Masca personalizată de la Tricoul Ideal permite respirația fără efort și filtrează particulele solide netoxice. Elasticul are forma rotunjită pentru a nu deranja în cazul purtării îndelungate. Poți fi special purtând o mască personalizată cu imaginea ta preferată de la Tricoul Ideal. Fii trendy și în perioada pandemiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *