Servicii

Alegeți cateterul potrivit de la ATOmedical Vest

ATOmedical Vest vine în ajutorul pacienților, care suferă de incontinență urinară cu următoarele produse: cateter urinar pentru femei sau pentru bărbați, saci colectori de urină, sondă și bandă intravaginală. Aceste dispozitive medicale au un rol de a oferi un confort și protecție sau o independență pentru pacienții care se confruntă cu incontinență urinară, adenomă de prostată, vezică neurogenă sau se află după o intervenție chirurgicală.
Cum să alegem cateterul potrivit? Ce este un cateter urinar? Un cateter urinar este un tub de plastic flexibil, folosit pentru drenarea urinei din vezică în cazul imposibilității de a urina. Când cateterul se introduce în vezică, se umflă un mic balon pentru a-l menține în poziție, permițând drenarea urinei într-o punga de drenaj. Aceste dispozitive sunt ușor de utilizat, sunt sterili și au sistem fără atingere. Pentru a alege cateterul potrivit, consultați-vă medicul!
Ce tipuri de cateter există?
• cateter intermitent – se menține numai până la golirea completă a vezicii urinare
• cateter permanent- se menține 7-14 zile, urina se elimină în mod continuu
Tipuri de catetere intermitente:
-Cateter nelubrifiat – înainte de inserare pentru acest tip de cateter trebuie să utilizați gel lubrifiant.
-Cateter lubrifiat (cateter hidrofil) – pentru acest tip de cateter nu trebuie să folosiți gel lubrifiant, el fiind deja prelubrifiat. La unele modele este necesară apă pentru activare, altele nu necesită apă. Cele hidrofile (lubrifiate) sunt mai comode și mai simple.
Pentru a alege cateterul potrivit ATOmedical Vest vă stă la dispoziție, contactați-ne cu încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *