Servicii

Ciorapi compresivi gravide, în ce caz sunt de folos?

Fiecare viitoare mămică merită să se resfețe îmbogătățindu-și garderoba și păstrânduse sănătatea cu ciorapi compresivi gravide. Acești ciorapi compresivi gravide arată exact asemenea ciorapilor tradiționali bine cunoscuți și purtați de nenumărate ori. Ciorapii compresivi gravide au culoarea pielii, de nuanță bej, și se găsesc în diferite mărimi. Este foarte important pentru a ne fi de folos, să alegem mărimea corespunzătoare. Ne putem clarifica dimensiunea potrivită, cu ajutorul tabelului de mărimi.
Pentru a preveni orice surpriză neplăcută, acești ciorapi sunt creați femeilor gravide și cu probleme circulatorii ușoare, sau celor care se confruntă cu probleme cu varicele. Ciorapii compresivi gravide stimulează circulația sângelui, reduc edemele, și ajută foarte bine la calmarea picioarelor obosite, ceea ce știm cu toții că sunt des întâlniți pe parcursul sarcinei.

În cazul în care dăm bătăli cu probleme de sănătate venoase mai serioase, pe lângă purtarea ciorapilor compresivi gravide, ne poate fi foarte util folosirea în paralel a Cremei Venoherb.
Dis de dimineață, când ne începem activitatea, înainte de a ne da jos din pat este recomandat să ne îmbrăcăm cel mai de folos accesoriu, ciorapii compresivi medicinali.

Linia clasică a ciorapilor compresivi gravide este creată din fibre elastice prime, cu înveliș dublu, care ne datorează senzația liniștitoare și rezistența acestora.
Compresia în acești ciorapi compresivi gravide este gradată , de 12-17mm Hg la nivelul gleznei și au 70 DEN.

Partea abdominală este creată din material subțire și elastic de înaltă calitate, care nu ne va strânjeni burtica pe parcursul creșterii acesteia, se adaptează în mod eficient. Pe partea degetelor și a călcâiului se găsește o întăritură, oferindu-ne confortul așteptat și durabilitate.
Ciorapii compresivi gravide sunt confecționați și importați din Italia, de calitate luxoasă. Compoziția ciorapilor compresivi gravide sunt creați din 83% Poliamidă și 17% Elastan.
Îmbogățiți-vă garderoba cu acest accesoriu util pentru timpul sarcinii. Ciorapii compresivi gravide nu vă vor dezamăgi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *